درب سرویس بهداشتی و حمام به دلیل آنکه در معرض رطوبت هستند باید خصوصیت ضد آب داشته باشند تا زود خراب نشوند.

رطوبت دشمن درب های چوبی است. برآمده شدن سطح چوب و رشد قارچ بر روی سطح چوب های مرطوب مشکلاتی است که باعث خراب شدن انواع چوبی این محصول می شود. در این مقاله شما را با انواع درب های مناسب سرویس بهداشتی و حمام آشنا می کنیم.

درب حمام

کدام درب ها ضد آب هستند؟

در حقیقت درب چوبی کاملا ضد آب وجود ندارد. محصولاتی که با این نام به فروش می روند در حقیقت مقاومت بالایی در برابر آب دارند، اما اینطور نیست که شما هر روز آن ها را با شلنگ بشویید و خراب نشوند.

بنابر این تعریف از ضد آب بودن در این محصول یعنی مقاوم بودن در برابر رطوبت. در بین انواع محصولات چوبی، درب های ABS و روکش پی وی سی در برابر آب مقاوم هستند و یا در اصطلاح عامیانه این درب ها ضد آب هستند.

در ویدئو زیر تلاش کردیم تا در باره اینکه کدام محصول بیشتر مناسب سرویس بهداشتی (دستشویی) و حمام است بیشتر صحبت کنیم.

مقایسه درب ABS و درب روکش پی وی سی

  • درب ABS به دلیل روکش بسیار ضخیم خود در مقایسه با مدل های روکش پی وی سی مقاومت بیشتری در برابر آب دارد.
  • درب های روکش پی وی سی تنوع طرح و زیبایی بسیار بیشتری نسبت به محصولات ABS دارند.
  • محصولات روکش پی وی سی برای ضد آب شدن می بایست با چسب مخصوص آب بندی شوند و این مسئله هزینه جداگانه ای دارد، در صورتی که نوع ABS نیاز به آب بندی جدا گانه ندارد.
  • قیمت محصولات ABS به دلیل سادگی در طراحی بسیار ارزانتر از محصولات روکش پی وی سی است.

درب سرویس بهداشتی

نگهداری صحیح از درب سرویس بهداشتی و درب حمام

در نگهداری از درب سرویس بهداشتی و درب حمام باید به این نکته توجه کنید که رطوبت نباید به ساختار داخلی آن ها نفوذ کند. یکی از مسیر های نفوذ رطوبت در ناحیه ای است که دستگیره نصب شده است. می بایست در زمان نصب دستگیره، نصاب با چسب مخصوص اطراف دستگیره و محل اتصال آن را کاملا آب بندی کند.

مسئله دیگر این است که با این عنوان که این درب ها ضد آب هستند آن ها را بطور مداوم نشویید. شستشوی مکرر این محصول در صورت بروز کوچکترین نقصی در روکش آن، باعث نفوذ آب و خراب شدن آن می شود.

اگر درب حمام و یا سرویس بهداشتی شما از نوع روکش پی وی سی است، مراقب باشید تا کودکان با وسیله های تیز به روکش آن صدمه وارد نکنند. درصورت سوراخ شدن روکش، آب به سادگی به داخل آن نفوذ می کند.

هرگونه سوراخکاری برای نصب وسایل تزئینی روی درب های حمام و سرویس بهداشتی، یک اشتباه بزرگ است.

در برخی موارد به دلیل استفاده از لولا های نا مرغوب و یا استفاده نادرست، ممکن است درب از جایگاه اصلی خود خارج شود و در زمان باز کردن و یا بستن آن، اصطکاک بین درب و چهارچوب ایجاد شود. این مسئله اینطور خود را نشان می دهد که شما احساس می کنید درب به خوبی بسته نمی شود. در این شرایط نیز ممکن است این اصطکاک موجب پارگی روکش و نفوذ رطوبت و آب به داخل آن شود.

بنابر این هر زمان که احساس کردید که درب راحت بسته نمی شود با تعمیرکار تماس گرفته و یا اگر کمی با مسائل فنی آشنا هستید به راحتی می توانید مشکلات لولا را خودتان حل کنید. برای این کار کافی است روی لینک زیر که یک ویدئو در یوتیوب است کلیک کنید تا مراحل تعمیر لولا را مشاهده کنید.

فیلم آموزشی تعمیر لولا درب

نتیجه کلی

اگر می خواهید درب سرویس بهداشتی و یا حمام شما عمر طولانی تری داشته باشد، بهتر است از محصولات ABS خریداری کنید. برای مشاهده این محصولات در بخش فروشگاه به دسته درب ABS مراجعه کنید.

اگر زیبایی در کنار کارایی برای شما خیلی اهمیت دارد محصولات روکش پی وی سی گزینه مناسب تری هستند اگر چه مدل های ABS نیز در کنار سادگی، زیبا نیز هستند.

اگر محصولی از انواع روکش پی وی سی را انتخاب می کنید بهتر است به ضخامت روکش آن توجه کنید و برای حمام و دستشویی، درب هایی با روکش های ضخامت بالا را انتخاب کنید.

مراقبت از روکش این محصول بسیار مهم است، و مراقب باشید تا به هیچ وجه روکش های آن ها پاره و یا سوراخ نشود.

دیدگاهتان را بنویسید